Exuviance

Exuviance Professional gennemgår her i 2024 en spændende rebranding, men vi har stadig alle dine favoritprodukter!

Kort sagt handler det om, at produkterne fra Exuviance Professional-serien bliver en del af søstermærkerne NEOSTRATA og Exuviance. Produkterne vil stadig findes, men med et andet navn og et lidt anderledes udseende.

Hører du til dem, der normalt besøger en klinik for at få behandlinger og købe produkter, vil klinikken give dig vejledning, så du kan finde det rigtige produkt i overgangsperioden. Og hvis du handler regelmæssigt her, kan du nemt se, hvilke produkter der ændrer navn og udseende.

Nogle af de produkter, du er vant til, vil fremover være tilgængelige under navnet NEOSTRATA, mens andre produkter, du kender, i fremtiden vil være at finde under navnet Exuviance. Dine favoritprodukter (og behandlinger) vil altså stadig være en del af sortimentet – dog med nyt udseende og navn. Vi hjælper dig med at finde de perfekte, alternative løsninger, som du uden videre kan lade indgå i din hudplejerutine.

Denne side har alle dine favoritprodukter et stykke tid endnu! Derefter vil siden have fokus på Exuviance, ligesom alle NEOSTRATA-produkter vil være tilgængelige på NEOSTRATA-siden.

Exuviance Professional, Exuviance og NEOSTRATA er søstermærker, der indeholder de samme ingredienser og teknologier. Exuviance Professional har været det mærke, der er tilbudt i hudplejeklinikkerne, som Exuviance i butikker og som NEOSTRATA i de kosmetiske/medicinske klinikker. Fra 2024 vil NEOSTRATA være det mærke, der tilbydes hos alle hudeksperter, både i hudplejeklinikkerne og de kosmetiske klinikker.