Velkommen til professionel hudpleje

Kosmetolog og Frisør
Charlotte Dam Lerager

Jeg er autoriseret Exuvianceforhandler og er særligt uddannet i Exuviance hudpleje program og modtager løbende videreuddannelse så jeg kan tilbyde dig og din hud det bedste der findes.

Bemærk at hudanalyse og produktvejledning medfølger i alle behandlinger og at produkterne kan tilpasses alle hudtyper.​

Exuviance hudpleje system er skabt specielt til at imødekomme behovene hos dig, der ikke behøver at søge behandling hos en hudlæge, men stadig ønsker fordelene ved medicinsk udviklet hudpleje.

Exuviance

God hudpleje handler om så meget mere end produkter og om, hvad der sker på overfladen.

Det går dybere end det. Den rette hudpleje giver dig mulighed for at styrke dit selvværd, få mere selvtillid og grundlæggende forbedre din livskvalitet. Men vejen dertil kan være lang og snørklet med en følelse af, at du har prøvet alt uden at få de ønskede resultater ud af det. En følelse af, at det kun fungerer for andre.

Men – du er ikke som de andre. Så hvorfor skulle din hud være det? Exuviance Professional tilbyder dig unik, personligt tilpasset og professionel hudpleje, som fungerer virkelig godt. Uanset hvem du er, eller hvad din hud har behov for.

Green Peel®

Green Peel​®

Vi tilbyder nu Green Peel-behandlinger, der er en ansigtsbehandling, som kan hjælpe med forskellige hudproblemer – og så er den helt naturlig og uden frugtsyre.

Denne behandling er speciel god til den lidt mere sarte hud. Der findes 3 behandlingsmetoder:

​Fresh up – Blid behandling for en synlig frisk og strålende hud.
Energy – Med denne behandling får din hud et pust af vitalitet og regenerering.
Herbal Peeling CLASSIC – Denne succesfulde metode fornyer din hud på 5 dage.

SkinPin®

SkinPin®

SkinPin® Microneedling mod akne, rynkebehandling, hudfornyelse, strækmærker, store porrer og ujævn pigmentering og operations-ar.

SkinPin® behandlinger er en form for hudforyngelsesprocedure, der ofte anvendes til at forbedre hudens udseende og helbred. Behandlingen anvender en teknologi kendt som microneedling eller dermarulning, hvor små, fine nåle bruges til at skabe mikroskopiske punkteringer i hudens øverste lag. Dette stimulerer hudens naturlige helingsproces og fremmer produktionen af kollagen og elastin, som er vigtige komponenter i opretholdelsen af en fast og glat hudstruktur.